Берое тества юноша на Пари Сен Жермен, желан и от Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шам Един Лимури кара проби при заралии

В днешната контрола на Берое срещу Етър в игра за заралии се появи 21-годишния футболист Шам Един Лимури. Малко след срещата колегите от dsport разкриват, че играчът е юноша на Пари Сен Жермен. Футболистът е мароканец с френски корени, като играе на поста ляво крило.

Бившата надежда на ПСЖ кара проби в Берое от началото на седмицата. В най-скоро време се очаква треньорът на заралии Густаво Араголаса да реши бъдещето на футболиста. Лимури се появи в игра за Берое през второто полувреме срещу Етър.

Шам Един Лимури е юноша на френския гранд Пари Сен Жермен, а през 2019 година преминава в академията на Леванте, като записва двубои за втория отбор на испанския клуб.

Смятан за истински вундеркинд от 12-годишна възраст, докато играеше в академията на скромен френски клуб, младото крило привлече вниманието на най-големите клубове в Европа. Реал Мадрид кани него и семейството му на визита, но поради правила за забрана на всякакви трансфери на непълнолетни играчи, родителите му избират ПСЖ. На 16 години и половина футболистът подписа първия си професионален договор с Леванте, където остава до 2021 г.