Реал Мадрид ще се пробва да вземе Холанд, ако не успее с Мбапе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" разглежда норвежката голова машина на Манчестър Сити като потенциална алтернатива на звездата на Пари Сен Жермен

Според медията Defensa Central, тимът на Реал Мадрид е определил Ерлинг Холанд като опция за върха на атаката през лятото на 2024 г., ако не успеят да осигурят услугите на Килиан Мбапе от ПСЖ.

Лос Бланкос излизат от сравнително неблагоприятен летен трансферен прозорец. След хитовия трансфер на Джуд Белингам от Борусия Дортмунд, липсата на каквото и да е значимо движение на трансферния пазар от страна на “белия балет”, особено по въпроса за номер 9, изненада феновете, свикнали да гледат най-добрите играчи в света на “Бернабеу”.

За да заменят носителя на Златната топка Карим Бензема, те подписаха под наем с 33-годишния нападател Хоселу, който изпадна от Ла Лига с Алавес и Еспаньол през предходните два сезона. Смята се, че испанският гранд ще се опита да привлече нов класен нападател в края на сезона.

Мбапе е на радара на Реал Мадрид от няколко години и беше оставен извън предсезонния отбор на Пари Сен Жермен, след като отказа да задейства удължаването на съществуващия си договор, като в резултат на това ПСЖ го обяви за продажба, но Реал не пожела да плати внушителна сума за французина. Клубът се надява да го вземе през лятото на 2024 г. като свободен агент.

Ако нещо в преговорите с Мбапе се обърка, то Флорентино Перес ще извади милионите за Ерлинг Холанд. Реал Мадрид със сигурност ще трябва да направи огромна оферта, ако иска да вземе норвежкия голмайстор.