Ливърпул се провалил с огромна оферта за Бруно Гимараеш
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" са се провалили с 100-милионна оферта за Бруно Гимараеш в края на летния трансферен прозорец

Според испанското издание AS, тимът на Ливърпул е направил огромна оферта, за да си осигури услугите на плеймейкъра на Нюкасъл Бруно Гимараеш в заключителните етапи на летния трансферен прозорец, но предложението е било бързо отхвърлена от “свраките”.

След като се сбогува с Фабиньо, Наби Кейта, Алекс-Окслейд Чембърлейн, Джеймс Милнър и Джордан Хендерсън през наскоро затворилия летен трансферен прозорец, отборът на Юрген Клоп привлече Доминик Собослай, Алексис Мак Алистър и Уатару Ендо като част от обновяването на халфовата линия, докато те сложиха край на прозореца, като взеха Райън Гравенберх от Байерн Мюнхен, за да подсилят допълнително своите редици в полузащитата.

Но Ливърпул също пропусна ключови цели през това лято. “Червените” не успяха да подпишат с Мойсес Кайседо, само за да видят, че сините ги “победиха” и в битката за Ромео Лавия. Според AS, отборът от “Анфийлд” е пробвал да си осигури услугите на Бруно Гимараеш с оферта за 100 млн. паунда в края на трансферния прозорец. От “Сейнт Джеймсис Парк” са отхвърлили веднага предложението за своя халф.

25-годишният играч се присъедини към Нюкасъл Юнайтед от Лион през януари 2022 г. Оттогава бразилският национал се превърна в един от най-добрите халфове във Висшата лига. Настоящият му контракт изтича през юни 2026 г., но Нюкасъл се надява да обвърже 25-годишния играч с по-дълъг договор.