Bet365 не смята, че Астън Вила ще има проблеми в плейофа за ЛК
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Виланите" ще срещнат корав съперник

Тази вечер ще започнат двубоите от последния етап на квалификационната фаза за влизането е групите на Лигата на конференциите. Мачът, който привлича най-голям интерес е този между Хибърниънс и Астън Вила. Срещата, която ще се играе на “Ейстър Роуд Стейдиъм” ще започне в 19:45 часа.

“Виланите” са абсолютни фаворити за спечелването на срещата макар да са гости. Тимът на Унай Емери изигра много силен сезон, който доведе до тяхното участие в тази фаза от квалификациите за лигата на конференциите. Настоящата кампания за “виланите” започна много тежко след като те бяха смазани от Нюкасъл с 5:1. Те обаче бързо се осъзнаха и отговориха подобаващо на критиките в следващия мач, побеждавайки Евертън с 4:0.

Хибърниънс са доста далеч от класата на Астън Вила. Въпреки това обаче те в никакъв случай не трябва да бъдат отписвани, тъй като ще играят пред собствена публика. Както всички знаем шотландската воля и хъс са доста силни качества, които могат да са от голяма полза на играчите на Хибърниънс, особено в моменти като този.

Според Bet365 Астън Вила ще спечели мача категорично. Коефициентът за успех на “виланите” е 1.22, а този за победа на Хибърниънс 15.00. Ставката за равенството пък е 6.00.

Ако желаете да поставите залог на този мач, можете да го направите след регистрация в bet365 от България.