Betano дава предимство на Ювентус срещу Наполи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Дерби между два от претендетите за титлата на "Алианц Стейдиъм" тази вечер

Голямо дерби ще се изиграе в Серия А тази вечер – Ювентус приема Наполи в среща от 15-ия кръг Калчото. Домакините влизат в двубоя с увереност и самочувствие, след като се представят силно през сезона. Ювентус е и фаворитът за победата на “Алианц Стейдиъм”. В сайта на букмейкъра Бетано спорт виждаме, че коефициентите са в полза на “старата госпожа”. Ставката за победа на торинския гранд е 2.43, докато успех на Наполи е оценен на 3.37.

В момента Ювентус е на второ място в класирането на Серия А и е във впечатляваща форма досега през сезона. Бианконерите сразиха Мнца с 2:1 в предишния си мач. Наполи, от друга страна, е на пето място в таблицата на лигата в момента и се представя доста колебливо. Неаполитанци загубиха с 0:3 от Интер миналата седмица и ще трябва да подобрят значително играта си, за да вземат нещо от мача с Юве.

Ювентус спечели само един от последните си седем мача срещу Наполи в Серия А, като единствената им победа през този период дойде с резултат 2:1 през април 2021 г. Наполи е непобеден в три от последните си шест мача далеч от дома срещу “старата госпожа”. Но пък неаполитанци са загубили общо 70 мача срещу Юве в историята на Серия А – повече поражения, отколкото са претърпели срещу който и да е друг съперник в елита.

Като цяло статистиката няма да играе роля в предстоящия мач. Бетано дава леко предимство на Ювентус и предстои да видим дали “старата госпожа” ще запише нов добър резултат през сезона или пък Наполи ще започне своето възраждане.