Betano фаворизира Италия срещу Украйна в битката за Евро 2024
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Скуадрата се нуждае от равенство или победа, за да се класира на Европейското първенство в Германия

Тази вечер от 21:45 ч. националните отбори на Украйна и Италия се срещат в последен мач за тях в квалификационна група С в битката за класиране на Евро 2024. Двубоят е пряк дуел за участие на финалите в Германия, тъй като преди срещата двете страни имат по 13 точки. Италия е с предимство в момента и се нуждае от точка, за да запази второто си място. В актуалните betano залози за евро 2024 квалификации виждаме, че Скуадрата е фаворит за победата. Коефициентът за победа на Италия в тазвечершния мач в Леверкузен е 1.87, докато ставката за успех за Украйна е 4.93. Тези коефициенти са на опцията залози с 0% марж в Бетано.

Украйна прави добра квалификационна кампания и има шансове за Евро 2024 преди последния мач. Символичните домакини, които играят мачовете си на неутрален терен в този квалификационен цикъл, влизат в срещата с победа над Малта с 3:1 и над Северна Македония с 2:0 през миналия месец. Така Украйна се съвзе след поражението от Италия с 1:2 като гост през септември. Украинският отбор спря Англия като домакин преди 2 месеца и сега ще се надява на положителен резултат срещу Италия.

Адзурите са актуалните шампиони на Стария континент, след като спечелиха Евро 2020. Италия обаче все още е под въпрос за класиране на Евро 2024. Изглежда логично шампионът да бъде част от турнира и да защитава трофея си, но тимът на Лучано Спалети не трябва да губи от Украйна. Италианците сразиха Северна Македония с 5:2 преди няколко дни и повишиха своята увереност. През миналия месец Скуадрата загуби визитата си на Англия с 1:3. Италия трябва да бъде на върха на възможностите си в понеделник вечер и предстои да видим дали ще оправдае очакванията на Betano и залагащите за победа в предстоящия мач.