Селекционерът на Испания: Гави е разбит, съкрушени сме от контузията
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Младият халф на Барселона получи тежка травма по време на срещата с Грузия

Треньорът на Испания Луис Де ла Фуенте говори след победата с 3:1 срещу Грузия в неделя вечер в мач от квалификациите за Евро 2024. Наставникът на ‘Ла Роха’ не скри огромното си разочарование от травмата на Гави, която ще го извади задълго от игра. Де ла Фуенте каза, че настроението в съблекалнята след мача е било сякаш отборът е загубил, а Гави е разбит и съкрушен.

„Това е труден момент, много труден за играча, за Барселона, за националния отбор, за мен. Тази вечер сякаш сме загубили, съкрушени сме. Това е част от футбола, но най-грозната част. Съжалявам за него. Той направи лошо заставане и коляното му блокира“, каза селекционерът на Испания.

“Реакцията на Гави? Той е разбит, не разбира как може да му се случи нещо такова. Беше много тъжен. На полувремето съблекалнята приличаше на погребение. Това е най-тъжният и най-горчив ден, откакто съм наставник на Испания”, добави треньорът на испанския национален отбор.

Испанските медии стигат до заключението, че Гави е със скъсана кръстна връзка. По всяка вероятност халфът на Барселона ще се подложи на операция, което ще го извади от Евро 2024, както и Олимпиадата в Париж.

Вижте всички спортни новини от България и света от 7sport