Betano In-Play Chat – Нова функция за залози на живо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Иновативна функция за чат ви позволява да комуникирате с останалите залагащи на живо

Betano за пореден път се доказва като иновативен бранд в хазартната сфера. Компанията прави тръпката от залозите още по-голяма – с нова функция в секция на Живо. Така нареченият In-Play Chat представлява чат на живо, в който можете да разговаряте със потребителите, участващи в същият мач.

За всяко събитие на живо брандът Betano.bg осигурява отделна чат стая, в която можете свободно да комуникирате със потребителите избрали същото събитие – да обсъждате развоя на събитието, вашите залози или да обменяте опит, всичко е възможно.

Имайте предвид, че комуникацията ще се извършва единствено в общият чат – тоест няма функция за лични съобщения между потребители.

In-Play Chat е наличен само за регистрирани потребители, които успешно са преминали процесът на верификация. Функцията за чат на живо ще бъде налична за събития от света на тениса, баскетбола и разбира се, футбол.

За да я използвате е нужно да достъпите страницата с подробности за събитието на живо.

Бетано приветства всеки потребител, който желае да сподели мнението си относно развитието на живо на спортните събития в платформата. Все пак имайте предвид, че правилата и политиката на поверителност регулират събитията в чата и всеки, решил да го използва се задължава да ги спазва. Компанията е подготвила и списък със забранени ключови думи, които да ограничават използването на обидни или нецензурни думи. Въпреки това, ако се почувствате засегнат от някой потребител, налице ще е и бутон за докладване с който да подавате сигнали за нередности.