Betano очаква трудности за Лудогорец в Загреб
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Орлите ще бъдат лишени от някои от ключовите си играчи

Тази вечер 11-кратният български шампион Лудогорец излиза в Загреб за срещата-реванш с хърватския гранд Динамо от третия предварителен кръг на Шампионската лига.

Орлите отстъпиха с 1:2 в първия мач, игран на “Хювефарма Арена” в Разград миналата седмица и ще се нуждаят от задължителна победа, за да съхранят жива мечтата си за нов пробив в груповата фаза.

Големият проблем за наставника на българския тим – Анте Шимунджа, е големия брой отсъстващи футболисти.

Както вече е известно, Лудогорец продаде бразилския халф Алекс Сантана и кипърския голмайстор Пиерос Сотириу, Клод Гонсалвеш и Каули Оливейра страдат от контузии, а бързоногото острие Бърнард Текпетей е наказан.

В игра ще се завърне Мануел Шоу, a най-вероятно хърватският вратар Симон Слуга ще замени нидерландеца Серджио Падт, който допусна груба грешка в първата среща при втория гол на Динамо.

Сериозно напрежение се усеща в лагера на домакините. Привържениците на популярния клуб не са доволни от работата на наставника Анте Чачич, а това ще принуди Динамо да търси класирането напред с още повече амбиция.

Букмейкърът Betano.bg не дава големи шансове на българския първенец. Коефициентът за победа на домакините е 1.78, докато успех на Орлите е оценен с 5.22. Ставката за равенство в betano.bg мобилно приложение също е доста висока – 4.03.

Двубоят на стадион “Максимир” започва в 21.00 часа и е част от тв програмата за Шампионска лига.

Вероятни състави:

Динамо (4-2-3-1): Ливакович, Ристовски, Шутало, Лауритсен, Бочкай, Адеми, Батурина, Оршич, Иванушец, Шпикич, Емрели

Лудогорец (4-2-3-1): Слуга, Сисиньо, Вердон, Пластун, Недялков, Шоу, Пьотровски, Рик, Янков, Десподов, Тиаго

Съдия: Беноа Бастиен (Франция)