Betano предвижда успех за Арда в домакинството на Локо София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тимът на Александър Тунчев преследва втора поредна победа

Отборите на Арда Кърджали и Локомотив София дават старт на петия кръг в родното първенство Първа лига. Срещата е днес от 19:00 ч. на “Арена Арда” като предвождания от Александър Тунчев отбор на домакините е фаворит за спечелването на срещата. Това се вижда от Бетано коефициенти за срещата – ставката за успех на Арда е 1.50, докато победа на Локо София е оценена на 6.60.На хартия Арда е отборът с по-силни футболисти и би трябвало да спечели, а това ще означава втора поредна победа в шампионата за кърджалийци.

След две срещи без успех – реми 3:3 с Черно море и загуба с 0:1 от Берое, тимът на Арда надви Ботев Пловдив с 2:0 като гост в миналия кръг. Александър Тунчев за втори път покори новия стадион “Христо Ботев” в рамките на два месеца. Арда се изкачи до 10-ото място в класриането и сега има шанс да стигне до петата позиция, ако надвие Локо София. През миналия сезон Арда постигна две победи и две ремита в четири срещи с този съперник, така че предимството изглежда на страната на тима на Сашо Тунчев.

Локомотив София записа две домакински победи срещу отбори от долната половина на таблицата от миналия сезон – Пирин (2:0) и Ботев Враца (1:0). В по-сериозните си мачове отборът загуби тежко от Локо Пловдив (2:4) и Левски (0:6). Липсата на някои основни играчи, които си тръгнаха от Надежда през лятото, се отразява на представянето на “железничарите”. Betano дава малки шансове за победа на столичния тим в Кърджали и предстои да видим дали очакванията за успех на Арда на старта на петия кръг в efbet Лига ще се оправдаят.