Попов: Когато играем в Европа, феновете те окуражават и не се ядосват
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"По-чистите положения бяха за Левски", смята Попето.

Ветеранът в редиците на Левски – Ивелин Попов, сподели впечатленията си след изминалия първи мач от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите срещу Апоел Беер Шева, завършил при равенство 0:0.

“Според мен по-чистите положения бяха за Левски. Апоел Беер Шева може би в първите 10-15 минути имаше лек домакински превес. Личи си, че са научен отбор, с високоплатени футболисти и добра школа. По-чистите положения бяха за Левски”, сподели Попов.

“Нашите треньори ще изготвят стратегия за реванша, все пак има още една седмица. От когато се премахна правилото за голове на чужд терен, мачовете стават по-отворени. Ние трябва да играем, а знаете, че на „Герена“ играем по по-различен начин благодарение на „синята“ публика. Тежестта падна днес на халфовете и защитата”, анализира бившият играч на Спартак Москва.

“Бяхме по-прибрани в среден блок и успяхме да направим контраатаки. Пропуските ги разглеждам по различен начин, защото когато се стигна до положение, то значи, че играчите са успели да излязат на позиция, а това е важно, не гледам нещата на фен и не ме интересува кой вкарва”, коментира Попов.

“Когато играем в Европа, феновете те окуражават и не се ядосват, докато в първенството са свикнали Левски да побеждава, самата настройка е по различен начин”, завърши Ивелин Попов.