Капитанът на “сините”: Левски вече е един обигран отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да се раздаваме във всеки мач", категоричен бе Андриан Краев.

Капитанът и лидер на Левски Андриан Краев призна след равенството 0:0 при гостуването на Апоел Беер Шева, че “сините” трябва повече да съжаляват за този резултат.

“Споделям мнението, че ние сме отборът, който трябва да съжалява, че не спечели. Все пак е важно, че не загубихме. Сега трябва да си починем, защото и полетът беше тежък вчера, и обстановката като цяло. Сега трябва да се починем и да сме готови да ги отстраним. Не беше окей, че пристигнахме в пет следобед, стадионът иначе е перфектен, уникална атмосфера наистина, ние сме футболисти на Левски и трябва да се раздаваме във всеки мач”, коментира халфът.

“Добре ги анализирахме, играхме доста по-добре, надявам се тези ситуации да не натежат в един момент. Малшанс, не видя никого, има го във футбола да пропускаш. Важното е другия път да вкараме. Вече сме един обигран отбор, солиден отбор, играем от две години заедно. Липсваха ни контузените, но всички бяхме на ниво, видяхте, че Марин се контузи”, обясни националът.

“Вярвам на всички момчета, тепърва ще покажем още по-добри игри. Призовавам нашите фенове да ни подкрепят в един от най-важните мачове през сезона, ще дадем всичко от себе си да продължим напред. Аз съм юноша на Левски и знам какво означава клубът. Може би Асен Митков ми е най-близкият, доволен съм от негово израстване”, заяви Андриан Краев.