Костов: Получи се силен мач, взехме добър резултат
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Вкарването е въпрос на моменти", коментира той.

Старши треньорът на Левски – Николай Костов, даде мнението си след равенството 0:0 при визитата на Апоел Беер Шева в първи сблъсък между двата тима от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите.

“Още преди мача казах, че по нищо не отстъпваме на Апоел. Имахме възможности и контролирахме играта. Получи се силен мач и поздравявам двата отбора, че играха умно. Пропуските, които ги реализирахме, бяха важни за нас да отбележим, но не успяхме. Това е футболът”, заяви Костов.

“Не знам да е липсвало нещо. Мисля, че достатъчно добре анализирах първите си впечатления от мача, липсваха завършващите ситуации. Трябваше да отбележим, тъй като имахме по-чистите ситуации спрямо противника. Вкарването е въпрос на моменти. Такива са решенията в последния момент, но не отбелязахме. Съжаляваме, но взехме добър резултат и се надявам пред нашата публика, която се надявам да напълни стадиона и даде подкрепа към нашия отбор, да продължим”, продължи той.

“Бяхме подготвени за техните действия. Разигравахме умно и без много брак в средата на терена. Отваряме пространства по фланговете ни и всичко беше по план. Така бяхме и говорили преди мача”, обяви специалистът.

“Очаквам сработката на хората в средата на терена да е такава. Справиха се много добре, за което ги поздравявам. Патрик се включи много добре и не ни създадоха неприятности по десния фланг, за което съм доволен. Шансовете са на наша страна, тъй като играем пред родна публика. Рано е да се говори за очаквания. Ще се подготвим много добре и очаквам нашите играчи да изиграят добър мач и да гледаме смело към противниците ни”, завърши наставникът на “сините”.