Локомотив Пловдив излиза за нова победа в efbet Лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Черно-белите" ще преследват трите точки в гостуването на Пирин

Тази вечер от 21:15 ч. на стадион “Христо Ботев” в Благоевград отборите на Пирин и Локомотив Пловдив се срещат във втори мач от програмата на петия кръг на efbet Лига. “Черно-белите” влизат като фаворити за победата в срещата. Локо Пловдив е лидер в класирането на Първа лига и ще преследва четвъртата си победа от началото на сезона срещу закъсалия тим на Пирин, който има една точка в актива си и е на предпоследната позиция.

Пирин Благоевград изигра нов слаб мач в миналия кръг и закономерно загуби от Локо София с 0:2 в столицата. Преди това “орлетата” завършиха 0:0 срещу Ботев Пловдив на собствен терен – единственият положителен резултат на тима през сезона. Пирин не е вкарал гол в три поредни срещи, като се разписа само при домакинската загуба с 1:2 от Берое в първия кръг. “Зелените” трябва значително да подобрят играта си, ако искат да вземат нещо от двубоя с Локо Пловдив в петък вечер.

Локомотив Пловдив зарадва феновете си с победа над Левски с 2:1 в миналия кръг. Тимът на Александър Томаш бе ефективен пред гола и постигна третата си поредна победа от началото на сезона. “Черно-белите” впечатляват в предни позиции, като Джовани и още няколко футболисти блестят с изявите си. Локо Пловдив е вкарал 10 попадения в изминалите си три шампионатни двубоя. Впечатляващ бе успеха в последното гостуване на тима с 4:2 над Локо София на 23 юли. Локомотив ще преследва подобна победа и в Благоевград. “Черно-белите” не успяха да вкарат попадение при последното си на стадион “Христо Ботев”, но нещата трябва да бъдат различни в двубоя в петък вечер.

Вижте тв футбол програма за деня