Левски с информация за билетите за реванша срещу Апоел Беер Шева
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Картодържателите вече може да се сдобият с билет за срещата

Ръководството на Левски пусна информация за своите фенове, че стартира продажбата на билети за мача реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Апоел Беер Шева. Двубоят на „Георги Аспарухов“ е на 17 август от 20:00 часа. Снощи “сините” пропуснаха да ударят Апоел БШ и срещата в Израел завърши 0:0.

От петък 11 август до понеделник 14 август билети за срещата на “Герена” ще се продават само на притежателите на абонаментни карти за настоящия сезон. Във вторник останалите талони ще бъдат пуснати в свободна продажба.

„Левскари,

от днес, 11 август в продажба са билетите за реванша от 3-ия квалификационен кръг на УЕФА Лигата на конференциите 2023/24 – срещу Апоел Беер Шева. Мачът е на 17 август, четвъртък от 20:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

От днес, 11 август до понеделник, 14 август включително, билети ще се продават ЕДИНСТВЕНО на притежателите на абонаментни карти за сезон 2023/2024. Пропуските ще са налични в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от 10:00 до 19:14 часа. Срещу предоставяне на една абонаментна карта може да се закупи един билет за същия сектор, блок, ред и място на картата.

На 15 август, вторник, останалото количество билети се пускат в свободна продажба онлайн и в мрежата на Eventim”, се пише в съобщението на Левски.