Добави коментар

Ден след отказа на Специя да освободи нападателя Андрей Гълъбинов за мачовете на националния отбор, Българският футболен съюз (БФС) предприе нова офанзива.

Новакът в Серия А уведоми БФС за решението си, позовавайки се на разпоредбите на ФИФА, свързани с правилата и протоколите, създадени заради кризата с коронавируса,

Специя отказа да пусне авторът на три гола през този сезон таран, защото при евентуално негово пътуване до Финландия за гостуването на Лъвовете, той ще трябва да изкара карантина от две седмици при връщането си на Апенините.

От родната футболна централа обаче са обявили пред италианците друг вариант – обещали са им, че Гълъбинов ще вземе участие само в плейофа с Унгария в четвъртък, след което ще бъде свободен да се прибере обратно на Апенините.

В случай, че Специя се съгласи, селекционерът на България Георги Дерменджиев все пак може и да има Гълъбинов в състава си.

Любопитно е да се припомни, че преди няколко дни дни Дерменджиев не смяташе, че е необходимо да включи снажния нападател сред избраниците си…

Добави коментар
Гласувай: