Бивша звезда на Ливърпул иска да се завърне в Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Роберто Фирмино няма да остане дълго в Саудитска Арабия

Бразилският нападател Роберто Фирмино обмисля да се завърне в Европа. В момента бившата звезда на Ливърпул играе за саудитския клуб Ал Ахли, но изглежда няма да остане дълго в Близкия изток. До момента Фирмино е записал 14 мача за новия си клуб, като е вкарал 3 попадения.

Италианските медии разпространиха новината, че бившият нападател на Ливърпул може да подсили Милан. “Росонерите” имат сериозен интерес към услугите на опитния нападател. На “Сан Сиро” смятат, че 32-годишният бразилец ще им бъде много полезен и са готови да го убедят да облече “червено-черния” екип.

Миналото лято Роберто Фирмино изненада всички с решението си да напусне Ливърпул и да се премести в Саудитска Арабия като свободен агент, въпреки че към него имаше интерес от доста европейски грандове.

Фирмино направи славна кариера в Ливърпул и се превърна в легенда на тима. Бразилецът премина на “Анфийлд” през 2015 г. Той взе участие в 352 мача за “червените” и отбеляза 107 попадения, като записа и 78 асистенции.

Преди 4 години Роберто Фирмино спечели Шампионска лига с Ливърпул, а също така има и златен медал от Висшата лига с “червените”.