Бившият треньор на ЦСКА 1948 отсече: Предпочитам да работя в България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тодор Янчев за момента не желае да работи в чужбина

Бившият старши треньор на ЦСКА 1948 Тодор Янчев коментира бъдещето си пред “Мач Телеграф”. Той е безработен след като си подаде оставката през миналия сезон, след като неговият тим загуби финала за Купата на България от Лудогорец. Янчев сподели, че иска да се завърне в треньорската професия и предпочита да работи на родна земя.

„В момента почивам в Гърция. Имах нужда от това. Има запитвания, но са такива, които не ме удовлетворяват. Има и от България, и от чужбина, но аз лично предпочитам да продължа да работя у нас”, заяви Янчев.

Той коментира и престоят си в ЦСКА 1948 и влиянието, което Стойчо Младенов е имал върху него.

“Отчитам като ползотворен този период на време за мен. А и за отбора. Все пак отборът завърши на третото място и се класира на финала за Купата на България, който за съжаление изгубихме. Искам да благодаря за шанса, който ми бе даден. Стойчо Младенов си имаше неговите задължения. Присъства само на няколко тренировки и това е. Но аз мога да призная, че именно той е човекът, от който съм научил най-много във футбола и приложих много от тези неща в работата си”, допълни Тодор Янчев.