Боб Аръм: Нямам съмнение, че Кубрат Пулев ще победи Джошуа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Боб Аръм вярва в успеха на Кобрата срещу Антъни Джошуа

Легендарният промоутър Боб Аръм винаги е бил на страната на Кубрат Пулев и е споделял, че вярва в неговия успех срещу Антъни Джошуа в мача за световната титла по бокс. Аръм изпрати видеосъбощение по време на официалната пресконференция на двамата боксоьри преди срещата. Промоутърът на куп известни боксьори аскоро отпразнува 89-ия си рожден ден и се намира в САЩ, като няма да може да присъства на живо на голямата битка на 12 декември в Лондон.

“Кубрат Пулев е истински жилав боец. Имахме жеалние да промотираме неговите битки в САЩ, защото беше официален претендент на IBF. Успя да стигне до мача с Джошуа. Пулев прекара много сериозна тренировка в Германия и се постави в най-добрата форма в своята кариера. Пулев е голям и жилав боец, така че не се съмнява, че ще победи Джошуа и ще го нокаутира”, заяви Аръм.

“Надявам се да Кубрат да спечели, това ще бъде добре и за мен. Аз му пожелавам успех, защото го опознах и се привързах към него. Тайсън Фюри няма търпение да се бие с Джошуа, но вече планираме да го изправим срещу други бойци. Тайсън подкрепя мнението ми, че Кубрат има голям шанс да победи Джошуа. Двубоят ще бъде забавен и ще си струва парите на всички фенове”, каза Боб Аръм.

На пресконференцията преди мача пък Кубрат Пулев заяви, че има всичко, за да стане световен шампион. Кобрата вярва в своите шансове за успех срещу Джошуа и изглежда уверен във възможностите си. Предстои да разберем след 2 дни дали Кобрата ще спечели световната титла по бокс. Коефициентите не са в негова полза, но Джошуа беше голям фаворит и срещу Анди Руис в първия мач и всички знаем какво се случи.