Бонучи може да продължи кариерата си във Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
36-годишният защитник на Ювентус е свързван с Нюкасъл

Леонардо Бонучи гледа към изхода на “Алианц Стейдиъм”. Опитният бранител почти сигурно ще напусне Ювентус през летния трансферен прозорец.

Калчомеркато излиза с информация, че 36-годишният ветеран ще продължи кариерат си във Висшата лига на Англия, където ще се присъдеини към Нюкасъл. “Свраките” се класираха в Шампионска лига и Бонучи със своя опит може да помогне на отбора.

Футболистът вече се е срещнал с ръководството на английския клуб и е дискутирал личните си условия. Ако Бонучи премине в Нюкасъл, то за първи път ще играе в страна, различна Италия.

Ювентус няма против да се Бонучи, тъй като той взема една от високите заплати в отбора, а през новия сезон ще има периферна роля. Договорът на защитника с “бианконерите” е до юни 2024 година. Наскоро Лео Бонучи обяви, че следващия сезон ще бъде последен за него в професионалния футбол.

Бонучи има кариера, изпълнена с успехи, като той е 8-кратен шампион на Италия с Ювентус, а също така е печелил титлата в Серия А и с тима на Интер. Футболистът е и европейски шампион от 2020 г. с тима на Иалия.