Борусия Дортмунд иска Санчо под наем, но удари на камък
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтедл отказа офертата на "жълто-черните"

Манчестър Юнайтед е отклонил оферта за английското крило Джейдън Санчо. Бившият клуб на футболиста – Борусия Дормунд, е поискал да вземе английския национал под наем.

Преди две години Нанчестър Юнайтед закупи Санчо за сумата от 73 милиона евро. Офанзивният футболист не успява да оправдае очакванията, но ще получи шанс през новата кампания.

В края на миналия сезон Санчо показа добри изяви и Ерик тен Хаг може да разчита на него. Въпреки това, има информации от медиите на Острова, че Ман Юнайтед е готов да го продаде, ако някой тим плати около 45 милиона евро.

Борусия Дортмунд е отправил оферта за наем на футболиста. Предстои да видим дали “жълто-черните” няма да пробват да откупят Санчо. На ‘Сигнал Идуна Парк’ имат пари за нови класни играчи, след като продадоха Джуд Белингам в Реал Мадрид. За момента обаче Дортмунд търсят заместник на Белингам и това е приоритетът в селекцията им.

Джейдън Санчо до момента има 55 мача с 9 гола за Ман Юнайтед. Той бе вкарал 38 попадения в 104 срещи за първия тим на Дортмунд в периода 2017-2021 г.