Русев призна за оферта към него, но засега остава в ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Моето желание е да се развивам в Европа, но засега оставам в ЦСКА 1948", заяви офанзивният футболист

Една от звездите на ЦСКА 1948 – Георги Русев, изказа своето мнение след проверката с хърватския гранд Динамо Загреб, загубена с 2:3. Националът на България призна, че за него е постъпила официална оферта в клуба, но засега ще продължи да играе за “червените”. Днес се появи информация, че нидерландци вадят милиони за крилото на ЦСКА 1948.

„Първите ми впечатления са, че видяхте разликата между един отбор, който е в ШЛ и нашия тим. За пореден път бих казал, че отстъпваме, това е положението. Трябва да продължаваме да работим и да се развиваме, за да играем по-добре“, започна Русев.

„Във всеки един компонент ни превъзхождаха. Това е много класен отбор. Виждаме футболът в Хърватия как се развива и това е най-добрият им отбор“, продължи футболистът на ЦСКА 1948.

„Треньорският щаб ще направи анализ. Второто полувреме отбеляахме два гола. Дано в бъдеще да се подобряваме, тъй като скоро предстоят официалните мачове“.

„Към мен лично има интерес, има и официална оферта. Моето желание е да се развивам в Европа, но засега оставам в ЦСКА 1948. На първо място искам да съм здрав, моето семейство също и занапред да играя в Европа. Там е истината и само там можеш да се развиваш“, добави Георги Русев.