Босът на Спортист Своге: Не виждам смисъл, убиха мотивацията ми
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Много грубо ни елиминираха от турнира за Купата срещу Славия", споделя Петър Веселинов

Спортист Своге отпадна от турнира за Купата на България след поражение с 1:2 у дома от Славия в събота. Срещата не бе с телевизионно излъчване, като в нея са били отменени два гола на “шоколадите”. Славия пък стигна до успеха с дузпа в продълженията. Президентът на клуба намекна, че може да се откаже, тъй като не вижда смисъл след подобни съдийски тесли срещу неговия отбор.

“Много грубо ни елиминираха от турнира за Купата срещу Славия”, сподели босът на Спортист – Петър Веселинов.

“Не виждам смисъл вече. Убиха мотивацията ми. Няма как да надградим повече от мястото, на което се намираме в момента. Нямам намерение да задълбавам, но така ги виждам нещата. Виждам какво се случва с ентусиастите като нас. Нито имам връзки в БФС, нито пък желая да имам такива”, коментира президентът на втородивизионния тим пред “Мач Телеграф”.

“Много ми е интересно да видя какви оценки са получили съдиите. Какво е написал наблюдателят в доклада си. Досега не съм правил подобно нещо, но сега ми е интересно. Ще качим и запис. Гледайте внимателно. Особено действията на страничните съдии. В 3-ата, 7-ата минута и така до края на двубоя”, продължи босът на Спортист Своге.

В сряда ще се проведе сбирка на УС на Сортист, на която Веселинов ще съобщи на колегите си окончателното решение за бъдещето си.