Ботев Пловдив ще бъде без трима футболисти срещу Славия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Канарчетата" ще се опитат да преборят "белите" тази вечер

Тази вечер от 21:30 ч. Ботев Пловдив посреща Славия в търсене на първа домакинска победа за сезона. Временният старши треньор на “канарчетата” Рафаел Ферейра е избрал група от 20 футболисти за домакинството срещу “белите”, като специалистът е лишен от услугите на трима футболисти.

Извън груптаа на “жълто-черните” стават контузените Мохамед Брахими, Дилан Мертенс и Уме Емануел. Все пак в състава има доста опитни и талантливи футболисти, като Ботев ще се опита да спечели срещата. В миналия кръг отборът надви Етър с 2:1 като гост за първа победа за сезона. Днес коефициентите на Efbet са в полза на Ботев Пловдив и очакванията са за успех на “канарчетата”.

Пълната група на Ботев: Ханкич, Кайзер, Тамм, Секулич, Попов, Бароан, Фаустас, Ето’o, Акере, Минков, Папазов, Перера, Ннади, Рабей, Ван Хертъм, Работов, Карабельов, Балтанов, Балоянис и Колев.

От Ботев Пловдив пишат, че билети за мача са налични онлайн на уеб адрес kolezha.bg. Билети за вход за мача ще се продават и в двата фен магазина – на стадион “Христо Ботев” и на ул. “Райко Даскалов” 40.