Юрген Клоп отново обяви, че Мохамед Салах не се продава
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Салах не се продава, няма какво друго да кажа”, заяви Клоп

Днес се появи информация, че клубът Ал Итихад от Саудитска Арабия е готов да предложи 150 млн. паунда за Мохамед Салах от Ливърпул. Треньорът на “червените” – Юрген Клоп, отново изтъкна, че клубът няма намерение да се разделя със Салах през това лято. В последните сезони египетският национал е много ценен за Ливърпул и Клоп иска да продължи да разчита на него.

„Нашата позиция по въпроса остава без промяна. Няма получена оферта – поне доколкото аз знам, макар това да не означава кой знае какво. Салах не се продава, няма какво друго да заявя”, каза Клоп.

„Разликата между договорите в Саудитска Арабия и тук са големи. Това със сигурност ни създава проблеми”, добави Клоп, визирайки големите предложения за заплати, които предлагат клубовете от Близкия изток. недоволен от активността на саудитите.

Клоп потвърди, че Ибрахима Конате няма да е в състава за трудния мач срещу Астън Вила в неделя. Централният бранител все още не е готов след претърпяната контузия. Треньорът на Ливърпул заяви, че има желание отборът да привлече нов централен бранител, но не е ясно дали ще се осъществи трансфер.