Ботев Пловдив усилено се готви за дербито с Локомотив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Жълто-черните" ще искат да зарадват своите фенове на старта на сезона

Ботев Пловдив започна последния етап от подготовката си преди старта на сезона. “Жълто-черните” имат още няколко дни, за да се подготвят за първия кръг в efbet Лига, а началото на сезона ги изправя срещу Локомотив Пловдив. Възпитаниците на Станислав Генчев направиха първо занимание за тазис едмица, след като в понеделник играчите на Ботев почиваха.

“Канарчетата” проведоха тренировка в сутрешните часове на днешния ден. Треньорът Станислав Генчев раздели футболистите на две групи, в зависимост от игровото си време в приятелските мачове през изминалия уикенд.

В дните до дербито с Локомотив, “канарчетата” ще имат по тренировка на ден. Последното занимание преди сблъсъка с “черно-белите” е в събота, от 18:30 часа на стадион “Христо Ботев”, и ще бъде отворено в първите си 15 минути за феновете.

През миналия сезон Ботев Пловдив се представи слабо и завърши на 10-ото място. Амбициите през новия сезон са по-големи, като още в първия мач за кампанията “жълто-черните” ще искат да покажат ново лице.

Както е известно, в първия мач за сезона Ботев няма да има подкрепата на феновете си, тъй като дербито на Пловдив ще се проведе на “Лаута” и без гостуваща агитка.