Мбапе иска да остане в ПСЖ през новия сезон заради… пари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френската звезда смята да изпълни договора си с парижани и да напусне като свободен агент през лятото на 2024 г.

Френският журналист Даниел Риоло направи разкритие около сагата, свързана с нападателя на ПСЖ – Килиан Мбапе. Френската звезда няма намерение да подписва нов договор с парижани, но в същото време не иска да напуска сега, тъй като няам да получи всички пари, които му се дължат.

Мбапе трябва да получи 60 млн. евро като заплати за сезон 2023/24, а след края на кампанията трябва да му бъдат изплатени още 90 милиона евро като бонус за лоялност, че е изпълнил контракта си с шампиона на Лига 1.

Президентът на ПСЖ Насър Ал Келайфи уверено каза, че няма шанс да клубът да загуби Мбапе без пари през следващото лято, но ситуацията изглежда извън контрола на клуба.

ПСЖ е отправил две предложения на Мбапе – едното е да удължи контракта си, а другото – да бъде продаден през настоящия трансферен прозорец. Французинът обаче не иска да загуби допълнителното заплащане, но ако му бъде платен пълният бонус за лоялност от 90 милиона евро, може и да се съгласи на трансфер сега.

Медиите във Франция твърдят, че ПСЖ е готов на мръсна игра. На “Парк де Пренс” животът няма да бъде лесен за Мбапе, ако не приеме предложенията на ръководството.