Божинов пропуска и дуела с Ботев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Нападателят на Левски Валери Божинов все още не е достигнал оптималната си форма и спортно-техническият щаб на Сините не планира да го включи в групата за предстоящото гостуване на Ботев (Пловдив).

Готов за двубоя обаче се очаква да бъде Найджъл Робърта, който ще се конкурира за място в стартовата единайсеторка с Илия Димитров и друго ново попълнение – Стивън Петков.

Младият Димитров излезе като титуляр при победата на Левски над новака в елита ЦСКА 1948 с 3:0, а Петков се появи именно на негово място двайсет минути преди края за своя първи мач от близо три месеца насам.

Бившият нападател на Манчестър Сити и Ювентус Божинов работи усилено в последните седмици, като основният проблем пред него бяха излишните килограми.

Ботев, който е в серия от пет мача без победа, приема записалия три поредни пълни успеха Левски в събота, 26 септември. Двубоят на стадиона в “Коматево” започва в 21.00 часа.

Канарчетата са 11-и във временното класиране с 5 точки, а след неубедителния старт Левски се изкачи на шеста позиция с 10 точки.