Бразилски халф има желание да премине в Ман Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лукас Пакета се надява на трансфер в Манчестър Сити през 2024 г.

Според изданието The ​​Sun, бразилският полузащитник Лукас Пакета продължава да желае да се присъедини към Манчестър Сити, ако има такава възможност. 26-годишната звезда на Уест Хям не успя да осъществи трансфер през изминалото лято в отбора на Пеп Гуардиола на фона на разследване на някои обвинения в залагания, но остава отворен към идеята да работи с каталунския мениджър в бъдеще.

Манчестър Сити имаше голям интерес към Лукас Пакета, след като Деклан Райс избра да премине в Арсенал. Тъй като Пеп Гуардиола се нуждаеше от подсилване в средата на терена след напускането на Илкай Гюндоган, 26-годишната звезда на Уест Хям беше основна цел. Въпреки че Пакета се споразумя за личните си условия с Манчестър Сити и преговорите с Уест Хем напредваха, разследването на обвиненията в залагания блокира трансфера. “Гражданите” охладиха интереса си към бразилеца и в крайна сметка подписаха с Матеус Нунес от Уулвс.

Все пак Манчестър Сити може да опита отново да вземе Пакета през януарския прозорец. Уест Хем смятат 26-годишния бразилец за жизненоважен играч за плановете си за настоящия сезон. Има и информации, че тимът на Уест Хям може да му предложи страхотен нов договор в опит да отблъсне желаещите да го привлекат, като Нюкасъл Юнайтед също е на опашката за 26-годишния халф.