Брендън Роджърс: Мечтаем за трофея, конкуренцията е сериозна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Доволен съм от работата, която вършим в Лестър", заяви мениджърът на тима

Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс е на мнение, че битката за титлата във Висшата лига ще бъде до самия край на първенството. Специалистът не скри амбициите си да изведе „лисиците“ до трофея, като отличи силната конкуренция тази година в шампионата.

Тази вечер Лестър е домакин на Евертън, а при успех и равенство на Ливърпул – Тотнъм, „лисиците“ ще се изкачат на първото място в класирането.

„Доволен съм от работата, която вършим в Лестър. Всеки тук знае защо е в клуба, а когато работиш отдадено, рано или късно резултатите идват. Трудът се отплаща и аз се радвам, че всички се съобразяват с Лестър. Виждам какво правят и тимове като Уест Хем и Саутхемптън, колкото повече конкуренция има, толкова по-добре за всички.  Много отбори ще се борят за титлата и първенството ще се реши чак в последните кръгове. Мечтаем за трофея заедно с останалите, но нещата си зависят от нас. В Европа също продължаваме напред и това изобщо не е за пренебрегване. Ще даваме всичко от себе си във всеки мач, амбициите са ни големи, но нека говорим на терена.“