google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Новият любимец на феновете на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш бързо се утвърди като един от най-добрите играчи в английското първенство и лидер в състава на Оле Гунар Солскяер. Силните игри на португалеца, безспорно, са в основата на класирането за следващото издание на Шампионската лига. Вчера, „червените дяволи“ надиграха Лестър в директен спор за място в топ 4 и финишираха сезона на трета позиция.

„Естествено, че участието във Шампионската лига и нещо специално и се надявам да подарим хубави моменти на нашите привърженици. Определено заслужаваме да играем при най-добрите. Моите извинения към Лига Европа, но всеки знае, че Шампионската лига е най-силния клубен турнир.“

Казва Бруно пред клубната телевизия на „червените“.

„Тренирахме много здрави и всички работехме за този момент. Основната ни задача в първенството бе да се класираме в Шампионската лига и хвърлихме всички усилия за това. Не сме напълно доволни, тъй като знаем, че този отбор и тези футболисти могат да постигнат още повече. Вярвам, че имаме достатъчно качества за да се борим за трофеи. Когато спечелим нещо, ще бъдем напълно щастливи.“

За Юнайтед сезонът все още не е приключил. „Червените дяволи“ са в битката за Лига Европа, където са почти сигурен четвъртфиналист. Момчетата на Оле Гунар Солскяер трябва да изиграят мач-реванш срещу австрийския ЛИНЦ. На „Олд Трафорд“ англичаните взеха разгромна победа с 5:0.

„Вече сме насочили нашето внимание върху Лига Европа. Този турнир е важен за нас и искаме да го спечелим. Аз дойдох тук за да печеля титли. Ако излизаме с нагласата, че трябва да спечелим всеки мач, спокойно може да вземем Купата“ – завърши португалската звезда.