Челси дава приоритет на трансфер на Айвън Тони през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" смятат да решат проблемите си в атака с 27-годишния нападател на Брентфорд

Според информация на Fichajes, лондонският клуб Челси има голямо желание да вземе нападателя Айвън Тони в своите редици. 27-годишният английски национал, който играе за Брентфорд във Висшата лига, е доказан голмайстор и “сините” ще се стремят да го привлекат през зимния трансферен прозорец.

Клубът от Западен Лондон похарчи милиони за нови попълнения през това лято. На ‘Стамфорд Бридж’ взеха някои от най-добрите млади таланти от цяла Европа. В нападение те подписаха с играчи като Николас Джаксън, Кристофър Нкунку и Коул Палмър. Въпреки че привличат някои от най-добрите млади нападатели, “сините” се затрудняват пред вратата на опонента. Подобна беше ситуацията и миналия сезон 2022/23, когато Челси премина през един от най-лошите си сезони в новата история. И едно от основните им притеснения беше липсата на доказан голмайстор.

Въпреки че са добавили към състава си огромни таланти, те все още нямат отличен голмайстор в редиците си. “Сините” също така продадоха много играчи в наскоро приключилия трансферен прозорец. Тези изходящи трансфери доведоха до спад в качеството, както и в опита.

В Челси вече са започнали да мислят какво може да им се наложи да правят през зимата и са се насочили към Айвън Тони. 27-годишният футболист се доказа в английската Висша лига и със сигурност може да им помогне в нападение. Понастоящем футболистът има забрана да играе заради залози, но през януари ще може да се завърне на терена.