Емоционален Стилиян: Днес видях, че България е единна и силна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стенли към феновете на "Васил Левски": Показахте сърце, това е България!

Легенадрният халф на България Стилиян Петров говори емоционално след края на „Мача на Надеждата“. Той благодари на феновеете, че са показали сърце и съпричастност към каузата. Както е известно, днес се проведе благотворителното събитие, организирано от Стилиян, в което участваха легендарни футболисти от България и чужбина.

„Каузата да оцелея е нещо голямо и велико. Затова сме всички тук, за да дадем надежда и да сме съпричастни. Трудно е, тежко е. Вие обаче ми дадохте сили да се боря и да съм тук 11 години по-късно, за да облека отново фланелката на България“, заяви Стилиян Петров след края на двубоя.

„Днес видях, че България е единна и силна. Всички тези звезди, които дадоха времето си да съм тук, го направиха, за да ви забавляват. Вие показахте сърце и съпричастност, това е България. Можем единствено да се гордеем“, добави бившият халф на Селтик и Астън Вила.

„Благодаря за подкрепата, за любовта. Моята любов никога няма да спре. Днес доказахте защо се гордея, че съм българин“, добави Петров.