Треньор на Иран се изказа ласкаво за България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Харесваме начина, по който играе България", заяви Антонио Маниконе

Помощник-треньорът на селекцията на Иран – Антонио Маниконе, говори пред медиите в Пловдив преди контролната среща с Иран. „Лъвовете“ ще премерят сили с иранците на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив на 7 септември от 19:00 часа. Маниконе отбеляза добрата игра на България и очаква хубав мач на “Колежа”.

“Вече изгледахме няколко срещи на България и смятам, че ни очаква един добър мач. Харесваме начина, по който играе България, и смятаме, че ще се получи хубав мач.
Знаем, че отборът има само две точки в европейски квалификации, но съдейки по начина, по който се представят на терена, определено заслужават повече”, започна Маниконе..

“Целта на визитата ни е да се подготвим за предстоящите мачове от световните квалификации и Купата на Азия. Аз съм част от отбора от юни насам и до момента харесвам много отборния дух на Иран. Всички играчи в състава искат да подобряват представянето си и да играят добър футбол.”

Помощник-треньорът на иранския тим заяви, че една от най-силните страни на България е бързото изнасяне на топката с два-три паса, с което те стигат до противниковата врата.