Челси и Ливърпул са песимисти за привличането на Алфонсо Дейвис
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английските грандове са скептични относно спечелването на надпреварата за подписа на Алфонсо Дейвис, който е цел и на Реал Мадрид

Според информация на изданието 90min, грандовете от Висшата лига Челси и Ливърпул губят надежда за привличането на Алфонсо Дейвис. 23-годишният футболист на Бахерн Мюнхен също е трансферна цел и на Реал Мадрид. Тимовете от Висшата лига вярват, че крайният защитник на Байерн Мюнхен иска да се присъедини към Лос Бланкос през следващата година.

Алфонсо Дейвис се превърна в един от най-добрите крайни бранители в Бундеслигата, откакто се присъедини към Байерн Мюнхен от Ванкувър Уайткапс през януари 2019 г. Това е прекрасно постижение, като се има предвид, че канадският национал беше обещаващо младо крило, когато пристигна в Германия.

Младият бранител беше страхотен за Байерн Мюнхен, докато печелеше всеки трофей на клубно ниво в Европа. Дейвис се е появил 171 пъти досега, като се е отчел с осем гола и 28 асистенции. Но ситуацията с договора на играча остави шампионите в Бундеслигата в безпокойство. Освен това ситуацията алармира Реал Мадрид, Челси и Ливърпул.

От “Бернабеу” имат дългогодишен интерес към крайния защитник на Байерн Мюнхен. Реал Мадрид вероятно ще се раздели с Ферлан Менди през летния трансферен прозорец на 2024 г. Освен това Фран Гарсия не показа качеството да бъде безспорният първи ляв бек за Реал Мадрид. Така Дейвис се очертава като важна цел за Лос Бланкос и испанският гранд най-вероятно ще се пребори с конкуренцията за подписа на играча.