Ливърпул е във водеща позиция да привлече Андре Триндаде
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мърсисайдският гранд е фаворит за подписа на 22-годишния дефанзивен полузащитник на Флуминензе

Ливърпул има голямо желание да привлече бразилеца Андре Триндаде в своите редици. 22-годишният дефанзивен халф на Флуминензе на радара на “червените” от известно време и те отново ще настояват за подписа му през зимния трансферен прозорец.

Андре премина през младежаката формация на Флуминензе. Той стигна до първия им отбор през март 2021 г. и оттогава става все по-силен. Андре  е участвал в общо 163 мача за бразилския клуб и също е отбелязал седем гола. Неговото впечатляващо представяне доведе до повикването му в националния отбор на Бразилия. Въпреки че е само на 22 години, той си създаде доста добра репутация и някои от най-големите клубове искат да се подсилят с него.

Ливърпул е един от клубовете, които искат да го имат в редиците си. Мърсисайдският тим го следи от доста време. Те искаха да го вземат през лятото и дори изпратиха оферта за услугите му, но без успех. Дори играчът потвърди, че му е било трудно да отхвърли предложението “червените”, тъй като реши да играе за Флуминензе до края на сезона в бразилската Серия А.

Мърсисайдският клуб сега отново има желание да опита късмета си през зимата. Техните скаути присъстваха на трибуните, за да наблюдават Андре в действие във финала на Копа Либертадорес срещу Бока Хуниорс. Според медиите на Острова, “червените” са лидери в битката за подписа на халфа на Флуминензе.