Челси и Ливърпул ще се борят за Николас Гонсалес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата клуба се интересуват от подписа на аржентинското крило Николас Гонзалес от Фиорентина

Николас Гонзалес е във форма за Фиорентина през този сезон, като отбеляза седем гола и направи две асистенции в 11 изяви във всички турнири. В информация на медията Fichajes се твърди, че Челси и Ливърпул искат да подпишат с играча, който ще им струва около 55-60 милиона евро.

Николас Гонзалес навлиза в най-добрите години от кариерата си и може да се окаже качествен трансфер за клубовете от Висшата лига. Ливърпул със сигурност може да използва повече дълбочина по крилото и аржентинският играч е опция за “червените”. Гонзалес е предимно ляво крило, но е достатъчно способен, за да действа и отдясно. На Ливърпул липсва типично крило освен Мохамед Салах и Луис Диас. Добавянето на още един качествен офанзивен играч към отбора може да завърши състава им, особено на фона на интереса на клубовете от Саудитската професионална лига към Салах.

Възможността да се присъедини към клуб като Ливърпул ще бъде привлекателна опция за южноамериканския нападател. Това би било голяма стъпка в кариерата му и той ще опита да завладее Висшата лига. Аржентинецът ще иска да се присъедини към клуб, способен да се бори за големи трофеи, а Ливърпул със сигурност показа, че може да е в битката за титли.

Челси също се нуждае от поъплнение на позицията на лявото крило. Гонзалес със сигурност има техническите качества да се справи чудесни в английския футбол и може да бъде добър трансфер за “сините”, които имат нужда от повече голове и създадени шансове за попадение.