Челси се интересува от защитник на Саутхемптън
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Челси има желание да подпише с Кайл Уокър-Питърс от Саутхемптън

Медията TEAMtalk твърди, че Челси се интересува от Кайл Уокър-Питърс. “Сините” вече знаят каква сума ще им е нужна, за да подпишат с 26-годишния футболист и ще трябва да платят 30 милиона паунда за него.

Челси трябва да добави повече дълбочина към своята защита и привличането на десен бек може да се окаже мъдро решение. Те имат десен бек от най-висока класа в лицето на Рийс Джеймс и обещаващ играч като Мало Густо. Но капитанът на Челси имаше доста проблеми с контузии, докато последният е твърде млад, така че “сините” имат нужда от алтернатива сега.

Кайл Уокър-Питърс се е доказал в английския футбол и може да се окаже идеалният резервен вариант за Джеймс. Възможността да премине във Висшата лига ще бъде привлекателна опция за англичанина и той ще бъде изкушен да направи трансфер в Челси, ако бъде представена оферта от ‘сините’.

Ще бъде интересно да видим дали Саутхемптън е готов да се раздели с един от важните си играчи по средата на сезона. “Светците” в момента се борят за промоция обратно във Висшата лига и няма да искат да загубят ключов бранител през януари.