Манчестър Юнайтед не смята да се разделя с Амад Диало
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мидълзбро има интерес към крилото на "червените дяволи"

Отборът на Мидълзбро иска да привлече под наем Амад Диало, информира Daily Mail. Тимът от Чемпиъншип е направил запитване за 21-годишния младеж, но Манчестър Юнайтед иска да го задържи в клуба до края на сезона.

Съобщава се, че младото крило е впечатлило на тренировките и “червените дяволи” не смятат да го оставят да си тръгне. Ще бъде интересно да видим дали играчът ще смени клуба този месец. Спекулации миналия месец твърдяха, че Манчестър Юнайтед иска да го даде под наем, за да трупа игрови опит.

Амад Диало трябва да играе редовно на този етап от кариерата си и досега не е имал тази възможност в Манчестър Юнайтед. Той беше под наем в Съндърланд миналия сезон и се представи доста силно за Черните котки. Диало помогна на отбора да завърши в плейофните места във втората дивизия.

21-годишният играч е невероятен талант с голямо бъдеще пред себе си. Той ще трябва да се съсредоточи върху развитието си. Крилото трябва да поиска гаранции за игрово време от Манчестър Юнайтед през следващите няколко дни и ако Червените дяволи не могат да му обещаят достатъчно минути на терена за първия отбор, то той трябва да напусне клуба с трансфер под наем през януари.