Челси ще се пробва да привлече Мбапе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Французинът може да се озове във Висшата лига

Ръководството на Челси планира да направи оферта за звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе, твърди журналистът Дънкан Касълс. Според информацията “сините” искат да предложат парична сума плюс играч за услугите на нападателя. Те обаче за момента не са влезли в активни преговори нито с ПСЖ, нито със самия Мбапе.

ПСЖ са отворени към продажба на своя футболист, тъй като във френската столица са убедени, че той вече е уговорил личните си условия с Реал Мадрид и ще се присъедини към “белия балет” през следващото лято като свободен агент. Този вариант обаче не ги устройва по никакъв начин, тъй като те искат да си върнат поне част от средствата, които са инвестирали в Мбапе през годините.

Реал Мадрид обаче няма намерение да плаща луда сума за Мбапе през това лято като може да го получи безплатно през следващото. Точно затова в момента Мбапе опитва да намери клуб, в който да играе само един сезон и, който е готов да плати огромна сума за него на ПСЖ. Такива клубове обаче трудно се намират, но изглежда все пак съществуват и Челси е един от тях.