Челси взе решение за Стърлинг
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Чистката в Челси няма да засегне английския национал

Мениджърът на Челси Почетино е взел решение да задържи Рахийм Стърлинг в състава си съобщава журналистът Бен Якобс. Според информацията бързоногото крило е фокусирано изцяло върху проекта, който се гради на “Стамфорд Бридж” и се радва да играе под ръководството на Почетино.

Стърлинг се присъедини към отбора на Челси в началото на сезона. Той бе закупен от Манчестър Сити за 56.2 милиона евро, но не успя да оправдае високите очаквания към себе си. През изминалата кампания Стърлинг взе участие в 38 мача във всички турнири, в които се разписа 9 пъти и направи 4 асистенции.

Неговите изяви бяха колебливи и докато играеше за Сити, което се превърна и в причината Пеп Гуардиола да вземе решението да се отърве от него. Неведнъж обаче Стърлинг е показвал, че не е обикновен играч и е способен на чудеса. Той обаче е непостоянен в изявите си, което е и най-големият му проблем.

Въпреки това за Стърлинг не липсваха оферти. Той също бе един от многото футболисти, които бяха в трансферните спиъсци на клубовете от Саудитска Арабия.