Вицешампиона на Италия следи звезда на Крисъл Палас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Уилфред Заха може да смени лондонските с римските "орли"

Италианският вицешампион Лацио проявява интерес към нападателя на Кристъл Палас Уилфрид Заха. Възможното му привличане в отбора на “бианкочелести” привлича вниманието на феновете на Лацио, които мечтаят смело за спечелването на Скудетото през следващия сезон и плаши феновете на Кристъл Палас, които отново ще се борят да не изпаднат.

Заха, който играе за Кристъл Палас, е известен със своята техника, скорост и умение да създава голови възможности. Той е най-талантливият футболист на отбора и е едно от водещите крила във Висшата лига.

Интересът на Лацио към Заха подчертава желанието на клуба да подсили своя отбор с опитен и продуктивен играч. Придобиването на Заха би могло да добави допълнителни качества в нападението на Лацио и да укрепи техническите възможности на отбора.

Лацио ще се нуждае от сериозни нови имена преди началото на следващия сезон, тъй като на “орлите” им предстои и участие в групите на Шампионска лига. Това означава, че техния състав трябва да бъде доста голям и качествен в сравнение с миналия сезон.

Само времето ще покаже дали тези спекулации ще се превърнат в реалност и дали Уилфрид Заха ще премине в отбора на Лацио. Все пак, интересът на клуба и потенциалните ползи от неговото привличане го правят едно от интересните имена на трансферния пазар.