Чоло Симеоне изпълни голямото желание на Антоан Гризман
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аржентинеца продължава да вярва в нападателя си

Нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман ще получи обратно фланелката си с номер 7, след като през миналия сезон той носеше тази с номер осем. Французинът игра с емблематичния номер и в първия си престой в клуба. Това е номера на фланелката му и в националния отбор на Франция.

Причината Гризман да получи обратно седмицата е напускането на Алваро Мората. Испанският нападател все още не е намерил нов клуб, но със сигурност няма да остане в Атлети. Към него интерес проявяват италианските грандове Милан и Ювентус, като за момента “росонерите” са фаворити за подписа му.

 

Получаването на седмицата означава много за Гризман. Това е жест от страна на Диего Симеоне, с който опитният специалист показва, че все още вярва в качествата на нападателя. Именно Симеоне успя да възроди кариерата на Гризман след крайно неуспешния му престой в Барселона.

През изминалия сезон  Гризман дори записа 15 гола и 17 асистенции в  38 мача в Ла Лига. Той не пропусна нито един мач от испанския шампионат, което показва, че въпреки своите 32 години все още може да играе на високо ниво. Неговият договор с “дюшекчиите” изтича през 2026 година.