Челси запазва интереса си към Оли Уоткинс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Клубът от Западен Лондон обмисля трансфер на Уоткинс през януари

Според информация на изданието GiveMeSport, нападателят на Астън Вила Оли Уоткинс е един от тримата играчи, които Челси обмисля да привлече през януари.

Мениджърът на “сините” Маурисио Почетино трябваше да проведе натоварен летен трансферен пазар, тъй като се зае да преработи напълно състава си според нуждите си. Въпреки че лондончани подписаха с много играчи това лято, на отбора им все още изглежда липсва качество в няколко ключови области и най-вече в нападението.

Техният основен проблем миналата година беше отбелязването на голове, тъй като успяха да вкарат само 38 във Висшата лига. За съжаление, те все още не са намерили напълно решението. Освен триумфа си с 3:0 срещу Лутън Таун, Челси не изглежда достатъчно силен в атака, за да използва шансовете си за гол досега.

Челси ще бъде на лов за нападател през зимата и запазват интереса си към Уоткинс от Астън Вила. 27-годишният английски национал се представя много силно още от пристигането на Унай Емери на “Вила Парк” миналия сезон. Той завърши с 16 гола във всички състезания, включително 15 във Висшата лига. Неговата страхотна голова форма през втората половина на кампанията беше движещата сила за отбора на Унай Емери, като нападателят помогна на тима да се класира за Лигата на конференциите.

Уоткинс започна новия сезон с три гола и две асистенции в първите си шест мача във всички състезания, включително хеттрик срещу Хибърниън в първия мач от плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите.