Спас Делев недоволства от състоянието на терена в Подгорица
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Твърде много желаехме тази победа, всички се борихме за последно", каза футболистът на Лудогорец след двубоя с Черна гора

Българският национал Спас Делев направи коментар на загубата с 1:2 от Черна гора в Подгорица в квалификационен мач за Европейското първенство в Германия през 2024 г. Делев се включи от пейката и направи силен мач, като изработи дузпа и бе в основата на изравнителното ни попадение. Той изрази разочарование от загубата в Подгорица и упрекна домакините за състоянието на тревното покритие на стадиона.

„Мисля, че всички като българи трябва да сме разочаровани от този двубой, тъй като знаехме, че можем да победим. Имахме шансовете, положенията, които трябваше да реализираме, но за жалост, не успяхме. Понякога е до късмет. Те имаха шанса и късмета да вкарат и победят“, започна Делев.

„Щом са ни победили, значи са ни надхитрили. Твърде много желаехме тази победа, всички се борихме за последно. Всеки даде всичко от себе си. Искахме да победим, но накрая допуснахме нелеп гол. Не знам дали това е най-добрият мач за нас“, продължи крилото на Лудогорец.

„Отначало тръгнахме припрени, само изритвахме топката. Искахме да играем футбол, но теренът не ни го позволяваше. През втората част на мача излязохме със самочувствие. За жалост, не успяхме да отбележим втори гол, който да ни донесе победата“, добави Спас Делев.