Гонзо: Ако продължим по същия начин, ще създадем добър отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Загубихме за съжаление, въпреки че бяхме по-добрият отбор", смята Георги Иванов

Георги Иванов – Гонзо направи коментар след неприятното поражение за България с 1:2 от Черна гора в Подгорица. Техническият директор на националния отбор смята, че “лъвовете” са на прав път и ако продължат така, то ще изградят добър отбор.

„Загубихме за съжаление, въпреки че бяхме по-добрият отбор. Когато не вкарваш, ти вкарват. Смятам, че сме на прав път. Ако продължим по същия начин ще създадем добър отбор“, заяви Гонзо.

„Създадохме положения, играхме бързо, имаше ситуации, които не реализирахме. Не можем да намерим точната формула как да реализираме чистите положения. Съжаляваме най-вече заради футболистите. В много мачове просто нямахме късмет. Остана да изградим един отбор догодина за Лигата на нациите“, каза легендата на Левски.

„Стояхме добре на терена, надиграхме Черна гора. Липсват ни двама играчи, които ни дават една стабилност в лицето на Антон Недялков и Петко Христов, тъй като България няма 200 класни футболисти. Всичко идва с характера и опита“, добави Гонзо.

В заключение Иванов заяви, че е нужно да се викат много футболисти, за да изградим един добър национален отбор.

България ще има шанс да се върне на победния път на 14 октомври, когато посреща Литва, а три дни след това играе контрола с Албания.