Младен Кръстаич: Заслужавахме победата, тъжно ми е за момчетата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Можехме да спечелим срещу Черна гора още в мача в Разград, а заслужавахме да победим и днес", заяви треньорът

Тимът на България записа още един разочароващ резултат в неделя, след като загуби с 1:2 от Черна гора като гост в двубой от шестия кръг в квалификационна група G за Евро 2024. Наставникът на родните национали Младен Кръстаич заяви след мача, че неговите възпитаници не повтарят грешките си, а просто липсата на късмет е причината България да не надвие опонента си в Подгорица.

“Със сигурност държахме инициативата през целия двубой. В края на първата част изпуснахме своята инициатива, но през второто успяхме отново да установим контрол. Бях сигурен, че през второто полувреме ще реагираме и ще отбележим попадение“, започна Кръстаич, като “лъвовете” пропуснаха дузпа и все пак изравниха в заключителните минути, но в крайна сметка не взеха дори точка от срещата след победен гол на Йоветич дълбоко в добавеното време.

„Не мога да кажа, че повтаряме грешките си. Липса на късмет. Можехме да спечелим срещу Черна гора още в мача в Разград, а заслужавахме да победим и днес, защото създадохме много положения. Тъжно ми е заради момчетата, които са в началото на своите кариери. Не ми е тъжно за мен, тъй като аз съм преминал през това като играч, както и като селекционер“, заяви националния селекционер на България.