Чудесна новина за Берое преди гостуването на Ботев Враца
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Заралии успяха да картотекират две от звездите си

Берое ще бъде подсилен за гостуването на Ботев Враца в петък за среща от 10-ия кръг на родното първенство. Клубът от Стара Загора най-накрая успя да уреди документално две от звездите си – халфа Енцо Ойшос и нападателя Леандро Годой, известен като “Кошмара”.

Така новият старши-треньор Хосе Луис Ачиари ще може да разчита на двамата за гостуването на Ботев Враца, в което Берое ще се стреми да сложат край на серия от три поредни загуби без вкаран гол. Двамата така и не успяха да дебютират при предишния наставник Густаво Араголаса. Халфът Ойшос взе участие в някои от проверките на Берое по време на лятната подготовка.

В Стара Загора с нетърпение очакват да видят Годой в игра за Берое. Клубът купи Леандро Годой от Расинг Клуб за сумата от 1 100 000 долара и е звездното попълнение на тима. Енцо Ойшос пък бе привлечен под наем от Чакарита Хуниорс, а Берое може да откупи изцяло правата му след края на сезона.

Преди визитата във Враца, тимът на Берое е 6-ти в класирането с актив от 13 точки, докато Ботев заема 13-ата позиция с 6 пункта.