Чуждестранни агенти следят под лупа трио от “Армията”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мениджъри присъстваха на мача с Клуж заради Антов, Йомов и Соу

Чужди агенти са следяли изявите на трима ключови играчи на ЦСКА във вчерашния мач на „армейците“ с румънския Клуж. Мениджърите са присъствали на Националния стадион „Васил Левски“, за да си водят записки за играта на националите Валентин Антов и Георги Йомов, както и на Али Соу, информира „Тема Спорт“.

Антов многократно бе свързван от издания на Острова с трансфер в английски клуб. 19-годишният защитник, който може да играе и като дефанзивен халф, не е про­пуснал нито един двубой тази кампа­ния, като в първенството има 9 мача с 2 гола.

ЦСКА привлече Йомов от Славия в началото на сезона и 23-годишният футболист се адаптира бързо. Фланговият нападател отбеляза и при загубата на България с 1:3 от Унгария. Националният селекционер Георги Дерменджиев гласува доверие на Йомов и в двубоите с Финландия (0:2) и Уелс (0:1). Вече се появи информация, че той е в сферата на ин­терес на Уотфорд – в английския тим шеф е бившият спортен директор на ЦСКА Кристиано Джарета. Оттам на “Армията” под наем пристигнаха Адалберто Пеняранда и Джером Синклеър.