Добави коментар
Цената на пропуските е 20 лева

Отборът на Царско село ще отпусне 50 билета за феновете на Ботев Пловдив за предстоящия двубой от 29-ия кръг в четвъртък. „Царете“ обясняват, че броят се определя на база ограниченията в капацитета гостуващите привърженици.

Ето и цялото съобщение от официалния сайт на Царско село:

„Царско село посреща Ботев Пловдив в мач от 29-тия кръг на футболното първенство. Мачът ще се играе на 13 май (четвъртък) от 17:30 часа на стадион „Арена Царско село“ в София. Според Заповед № РД-01-265/23.04.2021 на спортното съоръжение ще бъде допусната публика до 30% от капацитета на стадиона.

На база ограниченията в капацитета гостуващите привърженици на Ботев Пловдив ще имат на разположение 50 билета за сектор „Гости“, които ще се продават на касите на стадион „Арена Царско село“ в деня на срещата.

Цената на билетите е 20 лева.

Ръководството на Царско село обръща внимание на привържениците, че трябва спазват всички противоепидемиологични мерки определени от Министъра на здравеопазването. В тази връзка приканваме всички запалянковци да сядат на трибуните през минимум една седалка или метър и половина отстояние един от друг

Носенето на предпазни маски е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!“

Добави коментар
Гласувай: